sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Rosvopaistin äärellä

Vuoden oma-aika viikonloppu vietetty. Vesku toi lihan jonka Jouni hautasi maahan. Paistin lisäksi maistui lihamestarimme tekemä muikkulanttukukko, Jukan suolaamat kalat, mädit ja maustesienet. Tässä porukassa ei eines ole kovassa kurssissa: varamuonaksi hankitut grillimakkarat jäivät jälleen paistamatta.

Ruoka on keski-ikäisen porukamme intohimo. Ei siis välttämättä ainut, mutta yksi niistä. Joka vuosi seurueeseemme eksyy joku vähän oudompi, joka jaksaa ihmetellä kulinaristisia kokeilujamme. Kuin makkaraa nuotiossa kärtsäävä lökäpöksy olisi joku miehen normi?!

Tapaamisiemme viisivuotisjuhlan puhuttelemina päätimme jättää seuraavan miittingin väliin, sillä ensi vuodelle sattuu ainakin parit isommat syntymäpäiväjuhlat. Joillekin ei ole ongelma kokoontua samalla porukalla saman teeman ääreen useamminkin, minulle se vähän on.

Kadonnutta aikaa etsivänkin on pysähdyttävä toden edessä. Pienten lasten isänä en pysty - enkä haluakaan - olla erossa perheestäni kovin usein. Sitä paitsi, eivät tällaiset reissut ole ihan kevyimmästä päästä, enkä nyt tarkoita pelkkää rosvopaistin mässäilyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti