sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Eka luukku

Joulukuun ensimmäisen luukun alta paljastui kotipäivä vailla vertaa. Onnistuneen sohvautumisen resepti sisältää sekä suunnitelmallisuutta että sattumaa: ei sovittuja menoja, ei yllätysvieraita sekä kaikki perheenjäsenet terveitä ja hyvällä tuulella. Jääkaapissa on hyvä olla myös  keltaista Jaffaa.

Lauantain extrabonus oli juuri maahan satanut lumi. Lapset viettivät tavallista enemmän aikaa ulkona telmien ja mäkeä laskien. Joka antoi vaimolle mahdollisuuden aloittaa jouluverhojen, -liinojen ja -valojen virittelyn. Joka taas antoi meikäläiselle mahdollisuuden heittäytyä sohvalle.

Tähdet ja avaruus-lehteä (Maya-kalenterit) Hesarin Nyt- (julkkiksista liikkuvien huhujen oikeellisuus) ja Kuukausiliitettä (Susiluola ja Miettisen vellokset). Tellua (jääkarhu-dokkari) ja pizzaa (kanttarelli, mozarella, aurinkokuivattu tomaatti ja paahdettu kananpoika + vs). Ei paha.

Edellisen kaltaiseen onnistumiseen tarvitaan oikeastaan vielä yksi elementti: sopivan kokoinen krapula. Kankkusen problematiikka kulminoituu kai yleensä liian huonoon oloon ja väsymykseen vaadittavaan työsuoritukseen nähden. Tällä kertaa kaikki natsasi, perhepizzastakin jäi pari viipaletta sunnuntaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti