maanantai 17. joulukuuta 2012

Fikkarit kunniaan!

Olen sen verran maalta, että perheessä on oltava kunnon taskulamput, mieluiten jokaisella omansa. 'Kunnon' tarkoittaa tässä yhteydessä toimivaa ja kestävää, ei niinkään isoa ja tehokasta. Led-tekniikka on tullut tässäkin apuun, tänä päivänä pienistäkin fikkareista löytyy kelpo malleja.

Lasten lahjatoiveissa ei taskulamppuja mainita. Tämä on siis se kohta, jossa isä päättää tukea lastensa luovuutta ja korvata konsolipelit jollakin muulla. En suinkaan vastusta tekniikkaa mutta uskon sinnikkäästi, että mielikuvituksesta on hyötyä, myös tulevaisuudessa.

Taskulampusta on monenlaista hupia. Sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona, sekä kesällä että talvella. Taskulamppu on metsäretkien ja majapuuhien vakiotarpeistoa. Taskulampun avulla kummitusjutut saavat uutta tehoa ja valojen sammuttamisen jälkeen oma lukuhetki voi jatkua peiton alla.

Sen verran huonoja kokemuksia meillä on halvoista malleista, että jätin marketit suosiolla väliin. Kävin ostamassa taskulamput partiotavaraa myyvästä liikkeestä. Kun myyjä vakuutti ostamieni mallien kestävän vaikka sotilaskäyttöä, jäin miettimään, olikohan hänellä lapsia. Meillä on nimittäin kivilattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti