torstai 5. heinäkuuta 2018

Skotlanti 9/9

Matkapäiväkirja Skotlanti 9/9 

Paluupäivä. Vuokranantajamme Francoise on joustava tyyppi: koska asuntoomme ei ole tulossa uusia vuokralaisia, hän antoi meidän jäädä asuntoon lentokenttäbussin lähtemiseen saakka. Joka kohta jo onkin.
Aamiaisen jälkeen pakkasimme ja vähän järjestelimme paikkoja (siivous kuuluu hintaan 1000 puntaa/9 vrk). Koska helteet edelleen jatkuvat, suuntasimme yhteen Edinburghin keskustan lukuisista puistoista jätskille. Jäbät kuluttivat virtaa osin parkouraten, osin leikkipuistossa heiluen.


Viimeiseen päivään se jäi, mutta vihdoin söin haggista, pihvien muodossa. Sisälsivät sisäelinten lisäksi sieniä, ja se tarjoiltiin perunamuusin kera. Maistui vähän jauhemaksapihveille, hyvää oli. Löysimme kivan baarin nimeltään Dirty Dicks, mutta valitsimme kuitenkin sen vastapäätä olevan Rose Street Cafen.
Nyt hetki - sekä omien että puhelimien - latausta ja kohti Edinburghin lentokenttää. Kotona ollaan yöllä, joten huominen menee toipuessa. Julkaisen tässä blogissa vielä arvion Edinburghista ja Skotlannista matkakohteena, jos ketä nämä maisemat kiinnostavat. 

Ps. Paluulento sujui myös hyvin, olimme takaisin Helsinki-Vantaalla jopa puoli tuntia etuajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti